Noya-Collection / Onderhoud

Noya-Collection / Onderhoud

Onze gekleurde Coconut bowls zijn handgemaakt door bekwame ambachtslieden in Vietnam, gemaakt van 100% natuurlijke kokosnootschalen die anders als afval zouden zijn weggegooid. Elke Coconut bowl is glad gepolijst en afgewerkt met een FDA voedselveilige lak. Dit benadrukt de vakmanschap van de bekwame ambachtslieden nog meer.

Deze Coconut bowls zijn tot 20% groter dan onze originele Coconut bowls. Hierdoor hebben ze het perfecte formaat voor al je grote smoothie bowls, salades, maaltijden, hapjes en snacks. Wees creatief, want de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Tip: Gebruik de Coconut bowls ook als decoratie in je huis. Je gasten zullen dit enig vinden! 

Afmetingen 

  • Gemiddelde diameter van 15cm
  • Gemiddelde diepte van 7 cm
  • Gemiddelde inhoud van 650 ml

Behandel je Coconut bowl met zorg 

Omdat onze Coconut bowls 100% natuurlijke producten zijn, dienen ze met zorg behandeld te worden. Om een ​​langdurige en glanzende Coconut bowl te garanderen, raden we het volgende aan: 

  • Gebruik

De Coconut bowls zijn het meest geschikt om koud voedsel of voedsel op kamertemperatuur te serveren. Indien je warm eten wilt serveren, spoel je Coconut bowl dan eerst voor met lauw water voordat je het serveert. Houd er rekening mee dat extreem warm voedsel ertoe kan leiden dat uw Coconut bowls barsten gezien de aard van het product en daarom raden we dit af om te doen (bijv. kokendhete Curry).

Gebruik uw Coconut bowls niet in de magnetron, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer. Vermijd ook het serveren van kokendheet voedsel.

  • Reiniging

Na elk gebruik wassen met lauw water en een beetje zeepsop. Laat uw kom niet te lang weken, omdat dit kan leiden tot barsten na het drogen.

  • Onderhoud

Omdat onze Coconut bowls gemaakt zijn van 100% natuurlijke producten, raden we je aan om na elke 10 keer gebruik te poetsen met kokosolie of lijnzaadolie. Dit zal je Coconut bowl terugbrengen naar zijn oorspronkelijke gezonde staat, aangezien de olie de poreuze oppervlakte van de Coconut bowls weer voorziet van een beschermlaag . Hierdoor zullen je Coconut bowls weer glad en glanzend zijn!

Disclaimer: Houd er rekening mee dat vanwege de aard van het product de duurzaamheid van elke Coconut Bowl niet kan worden voorspeld. Het volgen van de bovenstaande instructies zal echter zeker helpen om de duurzaamheid te vergroten.