De NOYA collectie wil exotische invloeden en een stukje paradijs in huis brengen. Door het mengen van tropische grondstoffen met minimalistisch design creëren we prachtige en unieke producten. De warme en natuurlijke uitstraling van onze collectie draagt bij aan het typische ruwe karakter van NOYA. Elk product is handgemaakt en daardoor uniek in vorm en grootte.

Onze waarden

Eerlijke handel en wereldwijde duurzaamheid zijn de belangrijkste aspecten achter het merk NOYA. NOYA creëert levensvatbare werkomstandigheden in derdewereldlanden door lokale ambachtslieden in dienst te nemen. We genereren culturele veranderingen en zetten afval om in milieuvriendelijke producten.

Puur

Al onze producten zijn natuurlijk en authentiek. Onze collectie verwijst naar de herkomst van de gebruikte grondstoffen. Door deze natuurlijke geest is elk item uit de NOYA collectie uniek.

UNIEK

NOYA wordt altijd gedefinieerd door uniciteit en willekeur. De natuurlijke oorsprong en het handwerk onderscheiden zich in elk product en zijn de belangrijkste aspecten van onze collecties.

Bedachtzaam

De materialen die we voor onze producten gebruiken, werden in eerste instantie als afval afgevoerd. Door van afval nuttige en mooie voorwerpen te maken, wil NOYA een klein maar belangrijk verschil maken om vervuiling tegen te gaan.

Exotisch

De NOYA collectie bestaat uit exotische materialen van over de hele wereld. De wereldwijde wortels van de grondstoffen dragen bij aan het kleurrijke en heldere karakter van ons assortiment. Met NOYA willen we een stukje paradijs in uw huis brengen.