Noya-Collection heeft zijn eerste verdeelpunt op Sint-Barth! whoop-whoop!

Noya-Collection heeft zijn eerste verdeelpunt op Sint-Barth! whoop-whoop!

Door het grote succes en de enorme belangstelling hebben we ons eerste verdeelpunt op Sint-Barth. We breiden ook uit naar Curaçao en Sint-Maarten. Ibiza zit nu ook in de pijpleiding.

Noya-Collection heeft intussen 400 verdeelpunten binnen Europa en ver daarbuiten. We zijn actief in 10 landen.

Noya-Collection heeft een uitgebreid assortiment aan kleuren in de coconut-bowls. Zo hebben we op vandaag een 65 kleuren in ons assortiment en we zijn nog volop bezig om nieuwe kleuren te ontwikkelen die gebaseerd zijn op de trends voor einde 2022 – 2023.

Elk verdeelpunt kan per seizoen een uitgebreid kleurenpallet selecteren om zo hun klanten de perfecte keuze voor te stellen. De consument heeft een ruime keuze en kiest meestal om een setje van 3 te kopen. Bij elke levering zorgen wij voor een originele verpakking met zijdepapier en een instructie/ onderhoudsboekje en spaarkaart.

Indien u geënthousiasmeerd bent door onze collectie en een prachtige collectie wil voorstellen, stuur ons een mailtje. Wij komen graag bij u op afspraak om alle collecties voor te stellen en de condities uit te lijnen.

Ons DNA van ons merk zal zich tegen het einde van het jaar nog verder vertalen in het unieke en bedachtzame, dit gebracht in een prachtige nieuwe collectie die wederom geschikt is voor elk interieur / exterieur.

Al onze artikelen voldoen aan de laatste richtlijnen inzake de vereiste Europese veiligheidsnormen.

Contact Sales Europe : Philippe Berten / philippe@noya-collection.com
Let’s have a chat : +32 478 715 291