Samenwerking Ellen Charlotte Marie – Foodblogster

Samenwerking Ellen Charlotte Marie – Foodblogster

Noya-Collection streeft ernaar samen te werken met foodbloggers die ons verhaal verder vertellen in alle uithoeken van de wereld. Zo hebben we verschillende bloggers in verschillende landen in Europa die op zich dan ook samenwerken met bloggers in andere werelddelen.

We trachten een mooie balans te presenteren tussen de duurzaamheid van onze producten en het functionele ervan. Het doel hiervan is om op een snelle manier de mensen ervan te kunnen overtuigen iets duurzaam aan te schaffen. Wat is duurzaam? Een product dat kan worden geproduceerd zonder enige vorm van uitstootgassen, en toch mooi kan zijn?

Onze consumptie maatschappij heeft onze honger nog nooit zo weten op proef te stellen door het overaanbod van allerlei plastic gerelateerde prularia en deze worden jammer genoeg nog eens verdeeld door massa warenhuizen / ketens.

Noya-Collection brengt elk product op de markt met respect voor zijn duurzaamheid, karakter, afkomst en toekomstig gebruik. Indien functionaliteit en design + duurzaamheid gecombineerd kunnen worden dan kan je een merk zoals Noya-Collection terugvinden op de markt.

Met speciale dank aan Ellen Charlotte Marie – www.ellencharlottemarie.com


A little rain won’t killl my tropical vibes🌴
Raspberry/pitaya smoothie bowl

A handful frozen raspberries 
1 tbs cashew butter
1/2 pack pink pitaya @theholyberry_official 
2 scoops of coconut yoghurt
1 tbs chia seeds
1 frozen banana or handful of mango
A few leaves fresh basil 

Mix until smooth and top with extra fruit, nut butter and coconut flakes #smoothiebowls #healthylifestyle