Wat als je twee musthaves in most-wanted creëert? MENZA + NOYA : twee jonge bedrijven met een gemeenschappelijke toekomstvisie hebben elkaar gevonden en bieden samen hun collectie aan.

Deze producten zijn binnenkort beschikbaar via onze webwinkel, in de catalogus hieronder alvast een impressie.

MENZA+NOYA SS19 livingbook WEBSITE

Our desire is to gather inspiration in search for the beauty that goes beyond the average.

Menza

Dit is meer dan een slogan bij MENZA. De zoektocht naar schoonheid is immers overal aanwezig in de collectie die MENZA dit voorjaar
neerzet, een waar voorspel van luxe en plezier in een zomerse sfeer, waar MENZA meer dan ooit de nieuwste trends heeft gecreëerd.

menza

Classic Love en Modern Living, twee begrippen die alles zeggen waar het merk voor staat. Na anderhalfjaar is het Belgische Menza uitgegroeid tot een musthave en de belofte van vernieuwing in de sector. Elk seizoen opnieuw brengt Menza een gloednieuw totaalconcept op een hoog niveau, niet verder bouwen op bestaand maar beginnend van een blanco pagina, dit maakt MENZA uniek. Kwalitatief en inspirerend. Het is een mix van kussens en plaids, meubelen en zelfs exclusieve geurkaarsen in mondgeblazen glas.

NOYA

NOYA wil exotische invloeden en een stukje paradijs in huis brengen: Paradise Living! Door het mengen van tropische grondstoffen met
minimalistisch design creëren ze prachtige en unieke producten. De warme en natuurlijke uitstraling van de collectie draagt bij tot het typische ruwe karakter van Noya. De eerste NOYA collectie is een statement die de visie van het bedrijf bevestigt: coconut bowls.

M + N

M + N is de signatuur van de synergie tussen Menza en Noya. Samen zijn ze ambitieus maar ook ervaren in het wereldwijd ontwikkelen en verdelen van exclusieve collecties. Ze mikken daarbij op wat ze zelf omschrijven als de ‘fijnere distributie in het hogere segment’.

Eén ding is zeker: Paradise Living brengt de vernieuwing waar de retail vandaag nood aan heeft.